Nestkast met TV-Camerasysteem, Puntdak

Artikel 4 van 19
€ 209,50

De Nestkast

Al onze nestkasten bieden marktleidende kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn handgemaakt in Britse werkplaatsen van hoogwaardig PEFC Western Red Cedar (op verantwoorde wijze gewonnen).  De nestkast biedt tuinvogels een warme en veilige plek om hun gezin groot te brengen. Onze Cedar nestkasten hebben geen conserveringsbehandeling nodig omdat de natuurlijke oliën in het hout deze beschermen tegen de weersomstandigheden, maar als u de nestkast toch wilt schilderen, gebruik dan een oplossing op waterbasis en verf alleen de buitenkant, niet de binnenkant.

Puntdak

Onze nestkast met puntdak biedt u een close-up camerabeeld van bovenaf in de nestkamer, zodat u direct in het nest de kuikens leert kennen! Dit vogelhuis voor in de tuin heeft een verwijderbaar middenpaneel aan de voorkant dat is voorgeboord met een ingangsgat van 32 mm. Ook inbegrepen zijn optionele gatverkleining / beschermingsplaten 28 & 32 mm, waardoor deze nestkast geschikt is voor de meest uiteenlopende tuinvogels:

  • Pimpelmezen, Koolmezen,  Huismussen, Roodborstjes & Winterkoninkjes (paneel met middengat verwijderd)

Een montagebeugel met snelsluiting houdt de HD-vogelcamera in de optimale positie.

De camera

Deze Sony EFFIO CCD 700TVL (TV Line)-camera met ultrahoge resolutie is speciaal ontworpen voor gebruik met cameranestkasten en feedercamerakits. Deze werkelijk uitstekende nestkastcamera maakt gebruik van een intelligente Sony Effio DSP-chip die werkt met een superlichtsensor om de beeldkwaliteit slim aan te passen aan de omgeving. Niet alleen dit, de lichtsensor dient ook om de x10 infrarood nachtzicht-LED's aan te passen aan een geleidelijke aan/uit, waarbij verlies of versterking van natuurlijk licht zachtjes wordt aangevuld met een onzichtbare IR. Het resultaat van deze uitmuntende technologie is dat we nu kleurenbeelden met ultrahoge resolutie kunnen produceren in het volle licht van de dag en scherpe zwart-witbeelden 's nachts of bij weinig licht. Deze mini-nestkastcamera bevat ook een zeer gevoelige microfoon, zodat je zowel kunt horen als zien wat er aan de hand is. De camera heeft een 3,6 mm lens die een kijkhoek van 92 graden produceert, de perfecte opstelling voor een nestkast. De lens is al vooraf op de juiste positie voor u scherpgesteld, maar kan heel eenvoudig worden aangepast aan alternatieve toepassingen.

Specificaties

Audio:Highly Sensitive Microphone built in
Cable Length:30 meter
Camera_Dimension:42 x 42mm (metal)
Camera_Resolution:700TVL
Camera_Sensor:Sony Effio 1/3" CCD COLOUR
Effective_Pixels:752 (h) x 582 (v)
Gamma_Correction:0.45
Infrared_LED:x10 by Switching Sensor
Lens:3.6mm
Lens_Angle:92 Deg
Main DSP:4140+673
Max_Current_Consumption:150mA
Min Illumination:0.0 Lux (f1.4)
Nest box Dimensions:H304 x W140 x D180mm
Nest box Internal Dimensions:H190 x W103 x D140mm
Nest_Box_Material:Western Red Cedar
Nest_Box_Type:Multi-species
Operating_temperature:-20C > +50C
Operating_Voltage:12v DC
Available Cable Length:10, 30 or 50 Meters
Shutter_Speed:1/50 - 1/100
Synchronising_System:Internal
Video_System:PAL
Warranty:2 years
White_balance:ATW
Wireless:No
© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel