Over Hortus vitalis

Pure passie

Met veel liefde en plezier werk ik in onze stadstuin en volg er alle dieren: de vogels, kikkers, padden, vleermuisjes, lieveheersbeestjes... noem maar op. Na de aanschaf in 2009 van een vogelhuisje met zwart/wit camera om het broeden te kunnen volgen, was ik zó enthousiast dat deze “nestkastgekte” snel oversprong op vrienden en bekenden. Zij wilde ook wel in het bezit komen van zo'n vogelhuisje met camera.

Webwinkel

Daarna heb ik de stap genomen om naast mijn werk als logopedist een door passie gedreven blog op te starten met de naam Hortus Vitalis 'de levendige tuin'. Deze naam is speciaal gekozen om het assortiment uit te breiden met artikelen die ervoor zorgen dat uw tuin, balkon, volkstuin of landgoed steeds dier vriendelijker wordt en u -dichtbij- kunt genieten van uw levendige omgeving. Sinds 2011 draait de winkel met een officiele webwinkel.

Ons motto:  "Een tuin komt pas echt tot bloei als er ook lekker veel dieren in leven" 

Kwaliteit

Veel van de artikelen komen uit Engeland waar een grootse tuincultuur heerst. Wij verkopen alleen die producten waar wij zelf tevreden over zijn en achter kan staan. Ons assortiment is klein... maar fijn!

Vragen staat vrij

Bent u op zoek naar een bepaald artikel? U kunt uw zoek-vraag ook bij ons neerleggen! Neem dan contact met ons op via de contact-pagina of mail info@hortusvitalis.nl of bel met Justine Bots 06-13 23 1940

Liefdewerk oud papier

Lees hier meer over mijn andere passie: Liefdewerk oud papier

Beleef de lente thuis

Altijd al in een nestkast willen kijken? Al een paar jaar verkopen wij met veel plezier: mooie, duurzaam houten vogelhuisjes en nestkasten met kleurencamera, 2 soorten lenzen en nachtzicht. Klik hier

© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel