Liefdewerk Oud papier: plaatst oud én nieuw papier in een nieuwe context, met veel gevoel voor detail, humor en precisie...

De met liefde en geduld... handgemaakte ENVELOPPEN van Liefdewerk oud papier, mét een op maat gesneden bijpassende kaart, zijn door mijzelf, Justine Bots, gemaakt en uniek. Iedere envelop gaat wel 10 keer door mijn handen per envelop... vandaar de naam. De Liefdewerk oud papier KAARTEN zijn écht oud en uit de vorige eeuw.

NIEUW Ansichtkaartenlampjes van het houtlokael met bijpassende ansichtkaarten zonder lijntjes, zodat de afbeeldingen mooi tot leven komen voor het lampje!

De Kaarten van Caatje van kunstenares Es ten Caat, zijn super fleurige collages waar je hebberig van wordt, grappige dieren, insecten, kaarten met een vintage look en tekst, poesie-album achtige afbeeldingen en kleurrijke envelopjes [mét of zonder kaartje van liefdewerk oud papier]. De Verderkijkers van kunstenares Lotte van Dijck, zijn prachtige kunstwerkjes van kleine, subtiele, ontroerende tekeningetjes in een foto. De Kaartje of Kip collectie van kunstenares Karin Pracht, zijn sprookjesachtige ontwerpen en illustraties die bijzonder zijn om te versturen in vintage stijl. Bij de Kaarten van GROOTZUS gemaakt door kunstenares Francien Verhulst, vind je vrolijke, nostalgische ontwerpen met een vleugje romantiek. Op veel kaarten vallen er veel subtiele details te ontdekken. De Kaarten van Brgt.illustraties van Brigit Hoogenberk zijn gedrukte prints van mooie aquarel illustraties gecombineerd met Oost-Indische inkt. De design wenskaarten van Vanilla Fly hebben mooie natuurprints, een subtiel glittertje en een toepasselijke Engelse tekst of gewoon een mooie print. Kaarten van PLINT zijn prachtige kunst poeziekaarten. De kaarten van Atelier Isidoor van kunstenares Lenie Arntzen zijn gemaakt met aandacht voor de zelfbouwwereld en het ambacht, mooie ansichtkaarten met gekleurde bloemen en zwart-wit lijntekeningen met soms kleur accenten en grappige pop-up kaarten.

   Maak je -ansicht-kaart-envelop- chique, mysterieus, spannend met

   een pergamijnen envelop, een adressticker is natuurlijk inbegrepen.

   Dit is als keuze optie opgenomen bij de kaarten en enveloppen waarbij

   dit kan.       

Alle kaarten en envelopjes zijn mooi om te versturen, in te lijsten, cadeau te geven, te troosten, te verblijden, te verwonderen ...

... Open de luiken van uw verbeelding, associeer en kies ...

© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel