Nestkast met IP-camerasysteem HD kwaliteit

Vorige Artikel 6 van 20 Volgende
€ 224,50 (inclusief btw)

Nestkast met IP-High-Defenition-Camerasysteem
Nu kunt u de allerbeste live videobeelden van de IP-camera nestkast via een app naar uw mobiele telefoon of smartapparaat laten streamen via de WIFI. Deze complete nestkast en IP-camerakit is speciaal ontworpen om je altijd en overal in contact te houden met je eigen Beleef de lente-tv, alles wat je nodig hebt is een 4G- of breedbandnetwerksignaal en een app op je mobiel [XMEye-app gratis].

Zit de door uw gewenste kabellengte er niet bij neem contact met ons! info@hortusvitalis.nl

De nestkast
De PEFC-gecertificeerde cederhouten nestkasten vereisen geen conserverende behandeling, omdat de natuurlijke oliën in het hout het beschermen tegen de weersomstandigheden, maar als u de nestkast wilt schilderen, gebruik dan een oplossing op waterbasis of kijk bij onze Tips en Ideëen rubriek bij KOOK-verf. Het dakgedeelte past netjes in een gleuf in het achterpaneel en voorkomt dat regen de nestkamer binnendringt. Dit wordt eenvoudig verwijderd via twee schroeven die toegang geven tot de IP-camera. Voor het eenvoudig opruimen aan het einde van het broedseizoen kan het complete voorste gedeelte van de nestkast worden verwijderd.

Deze tuinnestkast bevat een verwijderbaar middenpaneel vooraan dat is voorgeboord met een gat van 32 mm. Ook inbegrepen zijn optionele gatreductie- / beschermingsplaten 28 en 32 mm, waardoor deze nestkast geschikt is voor het breedste assortiment tuinvogels, zoals: Pimpelmezen [28 mm], koolmezen [32mm], roodborstjes en winterkoninkjes [bovenplaat verwijderen]

Een snel los te maken montagebeugel houdt de IP HD-camera in de optimale positie.

Het is een IP (Internet Protocol) nestkast-camerakit waarmee je in slechts enkele eenvoudige stappen eenvoudig live video en audio rechtstreeks naar je mobiele apparaat of tablet kunt streamen.

Deze IP-nestcamera met 2,0 megapixels beschikt over high-tech processen zoals 'Starlight Imaging' en 'IR-Cut' filtering om het beste kleurenbeeld te leveren, zelfs bij de laagste lichtniveaus. De camera geeft high-definition beelden van 1920 x 1080p en zijn veel beter dan andere vogelhuis-camera's die momenteel op de markt zijn!
Deze high-specific IP-camera heeft ook een ingebouwde lichtsensor die geleidelijk de x10 nachtzicht-LED's inschakelt en het lichtverlies aanvult met een onzichtbaar infrarood, voor scherpe zwart-witbeelden in volledige duisternis voor uw 24-uurs weergave.

Andere functies die u geweldig zult vinden aan deze uitstekende IP-camera zijn onder andere een zeer gevoelige microfoon waarmee u kunt horen en zien wat er aan de hand is. We hebben ook een perfecte kijkhoek van 92 graden bereikt met behulp van een 4 mm lens die u dicht bij alle actie brengt, terwijl high-definition beelden met de breedste hoek zonder vervorming behouden blijven. We hebben de lens al vooraf scherpgesteld voor gebruik in een camera-klaar vogelhuisje.  

Bedrade optie
Bepaal waar u de IP-camera wilt plaatsen en meet vervolgens de afstand terug naar uw breedbandrouter. Laat altijd een beetje meer kabel toe dan u nodig hebt, wanneer u de vereiste kabellengte weet, selecteert u de gewenste lengte in de vervolgkeuzelijst hierboven en klikt u op de knop KOPEN. Deze IP-camera met nestkast stuurt de 12V-voeding van de weerbestendige Cat5e-kabel via een POE-injector (meegeleverd) waarvoor een stopcontact in de buurt van uw router nodig is, dus er is geen voeding buiten nodig. De netwerk IP-camera moet worden ingesteld via een app [aangeraden wordt XMEye bij Apple, Play of Amazone], wat echt vrij eenvoudig is om te doen, volledige instructies zijn inbegrepen. Als u klaar bent, kunt u uw nestkast met IP-camera vanaf elke locatie live bekijken en / of opnemen met uw iOS- of Android-mobiel, tablet, u kunt zelfs op uw pc thuis kijken met een geschikte softwaredownload.

Gedeeltelijke draadloze optie is mogelijk

Als u uw IP-nestkastcamera ver in uw tuin wilt plaatsen en de kabel niet door de tuin wilt laten lopen, koop dan een Passthrough Powerline plug-in-adapter, bijvoorbeeld een Powerline Adaptor AV600 [deze verkopen wij helaas niet].
Deze powerline-plug-ins zijn een goed alternatief voor bekabeling en een geweldige manier om high-definition IP-camera's tot 300 meter te streamen via uw WIFI, maar u moet ervoor zorgen dat buiten- en huishoudelijke stekkers zich op dezelfde ringleiding bevinden.
U kunt uw IP-camerakabel op één Powerline-adapter aansluiten, ideaal in uw garage of stopcontact. Sluit vervolgens de ontvangende Powerline-adapter aan op een andere netstekker waar een ethernetkabel uw router kan bereiken. Het is echt plug and play!
Opmerking: als u deze adapters gebruikt, moet de meegeleverde POE-injector de camera van stroom voorzien via de Powerline-adapter die zich het dichtst bij de camera bevindt en niet aan de kant van de breedbandrouter.

Nestkast en IP-camerakit bevat

  •     2MP kleuren 1920 x 1080pHD netwerk IP-camera
  •     Professionele Cat5e weerbestendige kabel. (Selecteer Kabellengte 10 of 20 meter in  de  vervolgkeuzelijst hierboven, mocht u 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 of zelfs 100 meter nodig hebben, kunt u dit aanvragen via info@hortusvitalis.nl, deze lengtes hebben wij niet standaard op voorraad)
  •     POE-injector
  •     Cat5e patchkabel 0,5 meter
  •     Nestkast, camera gereed
  •     Vogelkast ingangsgatbeschermplaten 28 & 32mm
  • Installatie gids [Engels]

tags: WIFI camera, IP camera

© 2013 - 2023 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel