Losse Nestkast Platdak cederhout ideaal voor camera

Vorige Artikel 9 van 18 Volgende
€ 74,50 (inclusief btw)

Dit is een ideale cameraklare nestkast voor meerdere soorten. Het bevat geen camera, maar heeft de juiste bevestigingen om een ​​bedrade of draadloze nestkastcamera of een van onze IP of WiFi-nestkastcamera's te plaatsen. Er zijn reeds perspexplaatjes in bevestigd om de kabels te kunnen wegwerken. Bovenop zit een plaatje waardoor er meer lichtinval in de nestkast komt, zodat u de beelden beter in kleur kunt zien -als u een kleurencamera in het bezit heeft ;)) -.

De nestkast zelf is een klassieke ontwerp voor de meest uiteenlopende tuinvogels. We gebruiken Western Red Cedar van hoge kwaliteit (uit hernieuwbare bronnen), zodat de nestkast geen behandeling met conserveermiddelen nodig heeft, omdat de natuurlijke oliën in het hout hem beschermen tegen de meest barre weersomstandigheden. Het dak past in een gleuf in het achterpaneel waardoor er geen regen in het huisje kan komen en kan eenvoudig worden verwijderd om aan het einde van het broedseizoen de nestkast schoon te kunnen maken door de twee bovenste schroeven aan de voorkant te verwijderen.

Deze camera-nestkast heeft de mogelijkheid om het voorpaneel te verwijderen voor gebruik als open front, het is ook geboord met een 32 mm ingangsgat waardoor het geschikt is voor de meest uiteenlopende tuinvogels, waaronder: Pimpelmezen, koolmezen, huismussen, roodborstjes (met het voorpaneel verwijderd) en mogelijk winterkoninkjes

Deze vogelnestkast heeft al een camerabeugel en kabelgat, klaar om -indien u dat wilt- een camera te installeren. De camerapositie in deze nestkast zou het zicht op de vogelnestkamer en ook het ingangsgat mogelijk maken.

Camera Ready Nest Box-afmetingen:

Buiten: H 340 x B 140 x D 180 mm

Binnen: H 250 x B 103 x D 140 mm

© 2013 - 2023 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel