Wifi Camera Kit - HD 1080p

Artikel 6 van 19
€ 259,50 (inclusief btw)

WiFi-camerakit - HD 1080p

Dit is een WiFi-kleurencamera HD 1920 x 1080p. Overdag zijn de beelden in kleur en 's avonds zwart-wit door de infrarood belichting. De camera werkt op uw 2,4 GHz (802.11n) WiFi-netwerk en heeft een ingebouwde opnamefaciliteit die u  behulp van een micro SD-kaart [NIET inbegrepen] kunt u opnemen wanneer beweging wordt gedetecteerd en deze later via de app [XMEye Pro] opnieuw afspelen.De Camera is alleen voor beschut gebruik geschikt.

Deze 2.0 megapixel nestkast wifi-camera is voorzien van high-tech processen zoals 'Starlight Imaging' en 'IR-Cut' filtering en produceert de meest verbluffende high-definition 1920 x 1080p echte HD-kleurenbeelden tot bij weinig licht, veruit superieur aan wat we heb gezien van elke andere nestkastcamera's die vandaag op de markt zijn.

Deze hoogwaardige wifi-camera heeft ook een ingebouwde lichtsensor die geleidelijk naar x10 nachtzicht-LED's zal inschakelen en het tekort van licht aanvult met een onzichtbaar infrarood, waardoor scherpe zwart-witbeelden worden geproduceerd in volledige duisternis, zo kunt u 24 uur per dag kijken. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat bij het installeren van dit type wifi-camera in uw eigen nestkast (of andere plek als een voliere, stal, egelhuis, uilenkast] deze zwart-witbeelden zal leveren als er niet genoeg natuurlijk licht is. Onze wifi-kleurencamera voor nestkasten is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik in nestkasten met iets van lichtinval, waar hij HD-kleurenbeelden zal produceren tot extreem lage lichtniveaus, maar hij is ook zeer geschikt voor vele andere toepassingen!

Andere functies die u geweldig zult vinden aan deze uitstekende WiFi-camera, zijn onder meer een zeer gevoelige microfoon waardoor u naast zien ook kunt horen wat er aan de hand is. Er is ook opname mogelijkheid van de beelden door middel van een micro SD-kaart [deze wordt NIET meegeleverd!]. [ bijvoorbeeld een SanDisk Ultra MicroSDHC card 32 MB]. We hebben ook een perfecte kijkhoek van 92 graden bereikt met behulp van een 4 mm-lens waarmee je alle actie van dichtbij kunt bekijken, terwijl je high-definition beelden behoudt die de breedste hoek bestrijken zonder enige vervorming. We hebben de lens al vooraf scherpgesteld voor gebruik in een cameraklaar vogelhuisje, maar u kunt deze indien nodig heel eenvoudig aanpassen aan uw alternatieve projecttoepassingen.


Bekabelde optie:

U kunt de Cat5e-netwerkkabel van de camera rechtstreeks naar uw NVR of router gebruiken (via een POE-injector) als u dat wilt.


WiFi-camerakit bevat:

  •  WiFi-camera
  • 10M stroomkabel
  • Adaptervoeding (12v)
© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel