Nestkast met WiFi HD Camera Systeem, Puntdak

Artikel 1 van 20 Volgende
€ 289,50 (inclusief btw)

Nestkast met WiFi HD camera Systeem, Puntdak

De allerbeste wifi-camera nestkastjes waarbij je live videobeelden via een app naar je mobiele telefoon of smart device kunt laten streamen. Deze complete nestkast en wifi-camerakit is speciaal ontworpen om  overal naar je eigen wildlife-tv te kijken. Je hebt alleen een 2,4 GHz (802.11n) wifi-netwerksignaal nodig en een app op je mobiel [XMEye-app gratis].

De Nestkast en wifi-camerakit bestaat uit:

 • 2MP kleuren 1920 x 1080pHD netwerk wifi-camera
 • 12V DC-voeding
 • 10m stroomkabel
 • Nestkast, camera geinstaleerd
 • Vogelkast ingangsgat beschermplaten 28 & 32mm
 • Installatie gids: Engels

De Nestkast

Dit vogelhuis -voor meerdere soorten-  biedt kwaliteit en duurzaamheid, handgemaakt in Britse werkplaatsen van hoogwaardige PEFC Western Red Cedar (verantwoord geproduceerd). Dit ontwerp van de nestkast voor vogels volgt de richtlijnen die zijn voorgesteld door de RSPB en BTO. Onze nestkast met puntdak biedt u een 'close-up' HD-camerabeeld van de nestkamer van bovenaf, zodat u direct in het nest de vogelkuikens leert kennen!

Deze nestkast heeft een verwijderbaar middenpaneel aan de voorkant dat is voorgeboord met een gat van 32 mm. Inbegrepen zijn optionele gatverkleiningen / beschermingsplaten van 28 & 32 mm, waardoor deze nestkast geschikt is voor de meest uiteenlopende tuinvogels zoals:

 • pimpelmezen; koolmezen; huismussen;
 • roodborsten en winterkoninkjes  (met middengatpaneel verwijderd)

Een montagebeugel met snelsluiting houdt de HD-vogelcamera in de optimale positie.

Soorten vogelhuizen, nestkasten:

 • puntdak:     B: 19,0 cm, D: 22 cm, H: 34cm
 • platdak:       B: 17,0 cm, D: 21cm, H: 34,5cm
 • zijaanzicht: B: 34,5 cm, D: 17 cm, H : 21 cm [geen afschroef front! maar wel leuk beeld ;)]

 

Het WiFi-camerasysteem

Deze wifi camera is een IP (internet Protocol) nestkast camera kit waarmee je in slechts een paar eenvoudige stappen live video en audio direct naar je mobiel of tablet kunt streamen.

HD 1080 kleurenbeelden - Deze 2,0 megapixel wifi nest cam is voorzien van high-tech processen zoals 'Starlight Imaging' en 'IR-Cut' filtering om het beste kleurenbeeld te leveren, zelfs bij de laagste lichtniveaus. Deze wifi-camera voor nestkast kan niet anders dan indruk maken met zijn verbluffende high-definition 1920 x 1080p echte HD-kleurenbeelden, veel beter dan wat we hebben gezien van andere nestkastcamera's die momenteel op de markt zijn!

Nachtzicht - Deze hoogwaardige wifi-camera heeft ook een ingebouwde lichtsensor die de x10 nachtzicht-LED's geleidelijk zal omschakelen en verlies van licht aanvullen met onzichtbaar infrarood, waardoor scherpe zwart-witbeelden worden geproduceerd in volledige duisternis voor 24 uur per dag kijken. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat bij het installeren van dit type wifi-camera in uw eigen nestkast (of afgesloten habitat) deze zwart-witbeelden zal leveren als er niet genoeg natuurlijk licht is. Onze wifi-kleurencamera voor nestkasten is in de eerste plaats ontworpen voor gebruik in nestkasten van Gardenature, waar hij HD-kleurenbeelden zal produceren tot extreem lage lichtniveaus, maar hij is ook zeer geschikt voor vele andere toepassingen!

Audio - Andere functies die u geweldig zult vinden aan deze uitstekende WiFi-camera, zijn onder meer een zeer gevoelige microfoon waarmee u naast het kunt zien zowel kunt horen wat er aan de hand is.

Groothoeklens - We hebben ook een perfecte kijkhoek van 92 graden bereikt met behulp van een 4 mm-lens waarmee u alle actie van dichtbij kunt bekijken, terwijl u high-definition beelden behoudt die de breedste hoek bestrijken zonder enige vervorming.

Voorgemonteerd en voorgefocust - We hebben de lens al voorgefocust voor gebruik in een cameraklaar vogelhuisje, maar u kunt het indien nodig heel eenvoudig aanpassen aan uw alternatieve projecttoepassingen.

Geen netwerkkabel nodig - Met de ingebouwde WiFi kunt u eenvoudig verbinding maken met uw 2,4 GHz WiFi-netwerk zonder een netwerkkabel terug naar uw huis te hoeven leggen.

Kabel - Bepaal waar u de wifi-camera wilt plaatsen en meet vervolgens de afstand tot het dichtstbijzijnde stopcontact. De kit wordt geleverd met 10 meter stroomkabel. Bij meer meters mail mij... deze kan ik bestellen tot 100 meter.

Opnames - Met behulp van een micro SD-kaart [NIET inbegrepen] kunt u opnemen wanneer beweging wordt gedetecteerd en deze later via de app opnieuw afspelen. [ bijvoorbeeld een SanDisk Ultra MicroSDHC card 32 MB]

© 2013 - 2023 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel