Vogelbad Vogelschaal Groen-bruin met citaat van William Blake

Vorige Artikel 14 van 46 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Een groot en prachtig bruin-groen gekleurd geglazuurd vogelbad met waterimpeling ontwerp op drie lage pootjes [los meegeleverd].

Op de rand staat de eerste strofe uit "Auguries of Innocence" een citaat van William Blake (Britse schijver uit de 18e eeuw): “To see a world in a grain of sand and heaven in a wildflower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour...".

Deze vogelschaal staat ook prachtig voor het groen van uw border. Door de hoge baktemperatuur is deze schaal enigzins vorstbestendig, maar bij vorst raden we toch aan de schaal binnen te bewaren om splijten te voorkomen.

U kunt zelf extra stenen in de schaal leggen, zodat kleine vogels ook goed kunnen badderen

Vergeet niet het bad regelmatig aan te vullen en maak het bad regelmatig schoon om alg-aangroei te vermijden en het water gezond te houden voor de dieren. Ook wanneer hij dienst doet als voederschaal moet hij regelmatig leeg gegooid en schoongemaakt worden. Zo voorkomt u ongedierte.

Diameter van de schaal: 34 cm, hoogte 5,5 cm, stenen in de schaal, zoals op de foto worden niet meegeleverd

LET OP: kleuren kunnen afwijken van de foto in verband met glazuur en bak verschillen

 

Tags: Aged ceramic, romantisch vogelbad, vogelschaal, aged stone look vogelbad, rustiek vogelbad, vogelbad rustiek, rustieke voederschaal, romantische vogelschaal, vogelbad van aardewerk, stenen vogelbad, klassiek vogelbad, brocante vogelbad, vogelbad met een klassieke uitstraling, keramisch vogelbad, cottage vogelbad, keramiek vogelbad

© 2013 - 2023 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel