LANDLEVEN, November 2021

Nestkrans Roodborst

Artikel 3 van 22
€ 34,50 (inclusief btw)

In het hart van deze rustieke krans zit de perfecte slaap- en nestplaats voor uw tuinvogels!

Dit leuke ontwerp die de funtie van decoratieve krans als nestmogelijkheid heeft is geweldig en staat in iedere tuin, balkon of landgoed. De nestkrans is ontwikkeld in samenwerking met tv-natuuronderzoeker en natuurcameraman Simon King. Hij heeft vele jaren kennis opgedaan met het observeren en fotograferen van dieren in het wild. Het Simon King Kransnest is een fantastische aanwinst voor iedere tuin, ook als je hem niet decoreert.

Waarom?

Veel kleine tuinvogelsoorten zoals roodborstjes, jonge vogels en vliegenvangers geven de voorkeur aan een open nestplaats met gemakkelijke toegang, maar ook goed verborgen voor nieuwsgierige blikken van roofdieren. Het Simon King Kransnest biedt zowel een open toegang als een verborgen nestplaats.

Naast een nest kunnen kleine tuinvogels het kransnest gebruiken als bescherming bij slecht weer. Op deze manier kunnen ze het nodige lichaamsvet besparen en helpen ze te overleven.

Een metalen frame geeft de binnenkamer zijn stevigheid. De overloop en het lage muurtje van rotan zorgen voor een scheiding tussen de ingang en het slaap- en nestgedeelte. Alles is omsloten door een rustieke, geweven rand.

Wees geinspireerd!

Maak het nest leuk! De krans nodigt je uit om je eigen seizoensdecoraties toe te voegen. Het weefsel en de draadgaten zorgen voor een perfect oppervlak om twijgen, takjes, bloemen, bladeren en bessen te bevestigen. Of voeg gewoon decoraties toe zoals [kerst]ballen en gedroogde bloemen! Het vormen van extra versiering en zelfs camouflage om het nest te helpen bij het opgaan in zijn omgeving. Daarom is dit uw kans om uzelf en uw stijl te uiten, verder blijft het een welkome broedplaats, ongeacht de versieringen. Het versieren van de krans kan ook een leuke bezigheid zijn om met anderen te doen, mocht je dat willen.

Ontworpen om het hele jaar door te gebruiken. Wanneer het tijdens het broedseizoen niet door vogels als nest wordt gebruikt, kan het tijdens slechtere weersomstandigheden dienst doen als slaapplaats of schuilplaats.

LET OP: Hoe mooi de Simon King Kransnester er ook uitziet, hij wordt niet geleverd met de afgebeelde decoraties.

Locatie:

Bevestig de lichtgewicht nester met draad aan heggen, klimop of bomen. U kunt de krans ook aan de muur bevestigen met behulp van het ophangkoord of de meegeleverde reservelus met bevestigingsdraad. De basis van de kreupelhouten nester heeft een rotan landingsplatform. Een lage scheidingswand scheidt de nest- of slaapruimte.

Onderhoud:

Tussen de broedseizoenen door voorzichtig nestmateriaal verwijderen. Aan de andere kant kunnen overgebleven materialen hommels aantrekken om erin te nestelen. Het decoratieve blad moet mogelijk regelmatig worden vervangen, afhankelijk van de gebruikte materialen en het effect dat u probeert te bereiken. Maar dat laten we natuurlijk aan u over!

Details:

  • Afmetingen: 145 x 400 x 400 mm
  • Gewicht: 620 gram Materialen: metalen frame, kreupelhout, takjes, wilgentenen
  • Kleur: bruin
  • Bijzonderheden: Uniek ontwerp, gemakkelijk te decoreren, grote nestruimte, natuurlijke materialen

 

tags: kerstkrans, december, deurkrans, hekkrans, decoratiekrans, cadeautip, DIY, creatief cadeau

© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel