Nestkast met 'Draadloze' AHD kleuren camera

Artikel 1 van 25 Volgende
€ 339,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dit complete 'Draadloze'  Nestkast systeem HD Camerasysteem heeft alles wat je nodig hebt voor een 'plug and play' live nestkast video- en audiostream naar je tv via de HDMI-poort.

Met onze nieuwe digitale AHD draadloze transmissiekit met een zendbereik van 180 meter in combinatie met onze allernieuwste AHD 1080p vogelnestcamera met audio. Deze geweldige set zit in onze best verkochte nestkast voor meerdere soorten vogel, alles is al gemonteerd en 100% getest.

Deze draadloze AHD [Analoog-High Definition] camera nestkastjes zijn heel eenvoudig aan te sluiten via een vrije HDMI-poort op je tv of monitor. De mini AHD-camera die in deze nestkast wordt gebruikt, stuurt overdag full HD live video en audio in hoogwaardige kleuren en 's nachts heldere zwart-wit infrarood (IR) -beelden.

Draadloze AHD Camera Nest Box bevat:

 • Multi functionele nestkast. Met de hand gemaakt van Western Red Cedar (verantwoorde PEFC) met een geïntegreerde camera-lade waardoor alleen de cameralens veilig gericht is in de nestkamer.
 • Kleuren-AHD 1080p-camera met audio. Functies omvatten een 4 mm lens en een kijkhoek van 87 graden voor close-up bekijken, vooraf ingestelde focus
 • Digitale AHD-zender met een zendbereik van 180 meter (zichtlijn)
 • DC Splitter Kabel 10 meter
 • Digitale AHD-ontvanger (HDMI uit)
 • DC Splitter Kabel 30cm
 • AHD-HDMI-omzetter. Converteert een AHD video- en audiosignaal naar HDMI voor de gemakkelijkste manier om verbinding te maken met uw TV. (HDMI-kabel niet inbegrepen)
 • 2x voedingen/adapters 240v / 12v DC
 • 2x gatbeschermer 28 & 32 mm diameter. Eventueel de grootte van het nestkastgat behouden of verkleinen, al naar gelang de soort die wilt laten nestelen en beschermd tegen roofdieren].
 •  gebruiksaanwijzing [Engels]
 • Camera Garantie 3 jaar

NIET voor gebruik met CCD-camera's. Dit product is alleen bedoeld voor gebruik met AHD / TVI / CVI-camera's.

De nestkast

Onze multi-soorten nestkast biedt een toonaangevende kwaliteit, duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Handgemaakt in de UK van hoogwaardig PEFC Western Red Cedar (op verantwoorde wijze). Dit ontwerp van de nestkast volgt de richtlijnen die zijn voorgesteld door de  Britse RSPB en BTO [vogelorganisaties]. Deze nestkast met schuin dak biedt u een close-up camerabeeld van bovenaf van de nestkamer, zodat u meteen in het nest kunt kijken! Deze tuinvogelkast heeft een verwijderbaar middenpaneel aan de voorkant dat voorgeboord is met een ingangsgat van 32 mm. Ook inbegrepen zijn optionele gatbeschermers 28 & 32 mm, waardoor deze nestkast geschikt is voor de meest uiteenlopende tuinvogels:

 Pimpelmezen [28mm]; Koolmezen [32 mm]; Roodborstjes & Winterkoninkjes (middengatpaneel verwijderd)

Dit vogelhuisje met camera is ontworpen met een kleine schuiflade in de top van het vogelhuisdak waarin de camera en de aansluitingen veilig zijn ondergebracht, alleen de lens steekt zodoende in de vogelnestkamer.

Een snelontgrendelingsmontagebeugel houdt de camera in de optimale positie, dit zorgt ook voor gemakkelijke camera-overdracht tussen andere camera-ready nestkasten en ViewCam feeder-producten, indien nodig.

De mini AHD-camera

De mini AHD camera zit boordevol technologie die speciaal is aangepast voor gebruik met camera nestkastjes en feeder camera kits. Deze werkelijk uitstekende HD nestkast camera maakt gebruik van een intelligente lichtsensor om de beeldkwaliteit slim aan te passen aan de omgeving en produceert een full colour HD 1080p resolutie beeld tot aan zeer lage lichtniveaus. Niet alleen dit, de lichtsensor dient ook om de x10 infrarood nachtzicht-LED's in te stellen op een graduele aan / uit, waarbij het verlies of de toename van natuurlijk licht voorzichtig wordt aangevuld met onzichtbare IR [Infra-Rood]. Het resultaat van deze voortreffelijke technologie is dat we nu overdag high-definition kleurenafbeeldingen en scherpe zwart-witafbeeldingen in het donker kunnen produceren. Deze mini-AHD-nestkastcamera bevat ook een zeer gevoelige microfoon, zodat u zowel kunt horen als zien wat er aan de hand is. De camera heeft een 3 MP / 4,0 mm lens die een kijkhoek van 87 graden produceert, de perfecte opstelling om van dichtbij in het nest te kijken. De lens is al voorgefocust op de juiste positie voor u, maar hij kan heel gemakkelijk worden aangepast voor alternatieve toepassingen.

AHD digitale draadloze cameratransmissie

Onze nieuw ontworpen weerbestendige AHD-zender en -ontvanger maakt gebruik van de nieuwste technologie om video en audio van de AHD-camera te verzenden tot een afstand van 180 meter (zichtlijn). Zorg ervoor dat u  netvoeding heeft die zich in een schuur of garage bevindt die gemakkelijk toegankelijk is om dit product aan te sluiten.

De AHD draadloze zender en ontvanger is van professionele CCTV-kwaliteit [Closes Circuit TeleVision] en maakt gebruik van digitaal gecodeerde technologie die veel krachtiger is dan sommige goedkopere systemen die alleen korte afstanden afleggen en gevoelig zijn voor interferentie en frequente signaaluitval. Het voordeel van het gebruik van digitaal draadloos is dat u een goede storingsvrije video- en audiokwaliteit krijgt. Deze gekoppelde apparaten zullen automatisch kanaliseren als er een signaal wordt gedetecteerd dat op een vergelijkbare golflengte van een ander apparaat wordt gebruikt.

Hoe werkt het?

Binnen: de ontvanger maakt rechtstreeks verbinding met de (meegeleverde) AHD-converter die een HDMI-verbinding met uw tv of monitor mogelijk maakt. Een HDMI-kabel is NIET inbegrepen, u vindt deze hier.

Buiten: De AHD-zender en camera hebben een enkele weerbestendige kabel van 10 meter die stroom nodig heeft, ideaal gelegen in het dichtstbijzijnde bijgebouw, een adapter 240v / 12v DC-stekker is inbegrepen.

Wat betekent 'zichtlijn' eigenlijk?
Dit is de gemeten afstand die haalbaar is als er géén obstakels zijn tussen de TX en RX. Het signaal gaat door muren en andere objecten, maar hoe minder hoe beter, een standaard huismuur kan de transmissieafstand met wel 25 meter verkleinen.

Werkt deze AHD draadloze zender op een CCD-camera? Nee, deze digitale draadloze zender is specifiek bedoeld voor gebruik met AHD-camera's.

Maakt het verbinding met mijn breedbandrouter WiFi? Nee, de zender stuurt het video- / audiosignaal alleen naar de ontvanger.

 

Specificaties

Audio:Yes. Built into the Camera
Camera_Dimension:L40 x W40 x D45 mm (metal)
Camera_Resolution:1920(H) x 1080(V) effective pixels @30fps
Digital Transmission Frequency:2.4000 > 2.4835 GHz (Auto hoping)
Gamma_Correction:0.45
Infrared_LED:x10. Auto switching IR-Cut
Lens:3MP
Lens_Angle:4.0 mm / 87 deg
Maximum Transmission Distance:180 Mtrs / 600ft (line of sight)
Min Illumination:0.0001Lux@ F1.2, AGC on. 0 Lux with IR
Nest box Dimensions:H304 x W140 x D180mm
Nest box Internal Dimensions:H190 x W103 x D140mm
Nest_Box_Material:Western Red Cedar (PEFC responsibly sourced)
Nest_Box_Type:Multi-species
Operating_temperature:-20C +60C. Humidity to 90C
Operating_Voltage:12v DC
Output_Power:20dBm
Power_supplies:x2 Included (3 pin UK / Euro 2 pin for export)
Power_Supply:DC 12 - 24 Volt
Synchronising_System:Internal
TX/RX dimensions:W93 x H100 x D25 mm excl Antenna
TX/RX Video Resolution:720p & 1080p @30fps
Video_System:PAL / NTSC
Warranty:3 years - Camera only
White_balance:ATW
Wireless:Yes
RX/TX Current Consumption:200 - 250ma Max
RF Band Width:12Mbps
Latency:100ms Max
Video Codec:H.264
Video in/out:AHD 720/1080p
Light indicators:Power / Paired
Channel Hopping Rate:1200 sec
TX Inputs:RCA: Yellow-video / White-audio / Black DC 5.5x2.1
AHD-HDMI Converter included:Yes
HDMI Cable included:No
Waterproof Cable:Yes
Waterproof Camera:No
Mains Plug (included):Yes. Regulated 12v DC (for indoor use only)
Camera Shutter:Auto
Camera Power:DC 12v +/-20% 50ma
Camera Signal:Analogue High Definition (AHD)
AHD Converter working temp:-20 to 60C
AHD Converter Power:DC 5 - 12v -/+ 10%
AHD Converter working current:300Ma
AHD Converter Input:CVI/TVI/AHD/CVBS
AHD Converter Input Plugs:Video BNC / RCA. 1 RCA Channel Audio
AHD Converter Output:HDMI. (Lead not included)
AHD Converter Camera Compatibility:AHD/TVI/CVI (Max 5MP)
AHD-HDMI Dimensions:D 20 x W 77 x L 113 mm (L 130mm incl' BNC port)
AHD-HDMI Resolution:720p / 1080p manual switched
Camera D/N Mode:Auto - Colour/Black & White IR
DC Cable Length:10 Metres
Waterproof Transmitter:Yes. IP69K

 

© 2013 - 2023 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel