Vogelbad vogelschaal mos L

Artikel 10 van 49
€ 19,95 (inclusief btw)

Als keramiek al decennia in de tuin staat, krijgt het een bijzondere patina onder invloed van weer en tijd. Dit romantische verweerde element met korstmossen zorgt voor een natuurlijke, rustige en authentieke sfeer in de tuin. Deze schaal kan gevuld worden met zowel vogelvoer als water en dient dus als ideale voer- of drinkplek voor de vogels. Twee vogels hebben zich al op de rand gevestigd, de echte vogeltjes zullen dit voorbeeld snel volgen.

Vergeet niet het bad regelmatig aan te vullen en maak het bad regelmatig schoon om alg-aangroei te vermijden en het water gezond te houden voor de dieren. Ook wanneer hij dienst doet als voederschaal moet hij regelmatig leeg gegooid en schoongemaakt worden. Zo voorkomt u ongedierte.

  • Productafmetingen in cm L 27,5 x B 29 x H 9,8
  • Materiaal Terra cotta, let op niet vorstbestendig

 

Tags: Aged ceramic, romantisch vogelbad, vogelschaal, aged stone look vogelbad, rustiek vogelbad, vogelbad rustiek, rustieke voederschaal, romantische vogelschaal, vogelbad van aardewerk, stenen vogelbad, klassiek vogelbad, brocante vogelbad, vogelbad met een klassieke uitstraling, keramisch vogelbad, cottage vogelbad, keramiek vogelbad

© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel