UITVERKOCHT, mail bij interesse

Vleermuis-behoud-kast

Artikel 11 van 12
€ 82,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De Vleermuisbehoudkast maakt deel uit van ons assortiment hoogwaardige habitats voor natuurbehoudprofessionals en professionele landschapsarchitecten. De Vleermuisbehoudkast heeft dubbele verticale kamers met een hoekig opengewerkt front met ladderachtige groeven. Hierdoor kan de vleermuis in de voorkeurkamer klimmen. Ontworpen voor multispecies, kunnen de kamers voor inspectie toegankelijk worden gemaakt door erkende vleermuizenwerkers via het scharnierend dak dat wordt vastgezet met een verwijderbare schroef. De kast is handgemaakt van onbehandeld solide, hoogwaardig, duurzaam FSC-gecertificeerd hout dat een lange levensduur en uitstekende isolatie biedt. Vleermuizen zijn erg gevoelig voor geur en zullen worden afgeschrikt door behandelingen die worden toegepast. De decoratieve afwerking aan de voorkant is alleen op waterbasis. Het ontwerp van de vleermuiskast is zo dat hun ontlasting op de grond valt, dus het schoonmaken door een erkende vleermuiswerker is NIET vereist.

De vleermuiskast moet hoog worden geplaatst. Tussen 2,5 en 5 meter op een gebouw of volwassen boom. Het moet worden opgehangen met behulp van de voorgeboorde gerecyclede plastic hanger. Hang de kast zo dat deze slechts een deel zon vangt gedurende de dag: Noord, Zuidwest of Zuidoost. Als de kast op een bestaande voer- of vluchtroute hangt, is de kans groter dat u de bezetting krijgt. Vleermuizen zijn een beschermde diersoort.

U kunt echter uw vleermuiskastje ook volgen zonder verstoring, zoeken naar uitwerpselen van de vleermuizen onder de kast als aanwijzing dat deze bewoont is of observeer vanaf een afstand in de schemering om te zien of vleermuizen de vleermuiskast verlaten om te jagen.

 

Materiaal: duurzaam FSC-hout; afmetingen: D14 × B33 × H45 cm

 

vleermuiskast, vleermuishuis, vleermuisverblijf, slaapplek vleermuis, vleermuisbehoud, vleermuisbehoudkast, bescherm de vleermuis, het jaar van de vleermuis, chiroptera, handvleugeligen, ecologisch, educatief, biodiversiteit, natuurbehoud

© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel