Vogelbad vogelschaal rustiek

Artikel 4 van 49
€ 59,50 (inclusief btw)

Dit vogelbad heeft een klassieke uitstraling. Het bad op lage voet is gemaakt uit clayplas+, een combinatie van 70% klei en 30% recycled plastic. Dit maakt het bad weersbestendig, licht en bovenal duurzaam, afgewerkt in een antieke 'stonefinish'. Het bad staat mooi in een border of in het gras.Bij aankoop is het bad groen met lichte goed krullen, maar in de loop der tijd krijgt het bad een meer grijzere, klassieke uitstraling.

De badrand is ruw afgewerkt met sierkrullen, de badkuip zelf is glad en blinkend afgewerkt om deze makkelijk schoon te maken en klikt eenvoudig op de bijgeleverde kunststof sokkel met dito ruwe patine. Het wordt aangeraden om in het gevulde bad stenen in verschillende groottes te leggen om zo ook kleine vogels een veilige kans te geven om lekker te badderen.

Vergeet niet het bad regelmatig aan te vullen en maak het bad regelmatig schoon om alg-aangroei te vermijden en het water gezond te houden voor de dieren.

Vogelbad XL in clayplas met antieke stonefinish, b 51 cm X h 18 cm , Gewicht (niet gevuld): ca 3 kg, stenen niet meegeleverd.

 

Tags: romantisch vogelbad, vogelschaal, aged stone look vogelbad, rustiek vogelbad, vogelbad rustiek, rustieke voederschaal, romantische vogelschaal, klassiek vogelbad, brocante vogelbad, vogelbad met een klassieke uitstraling, cottage vogelbad

© 2013 - 2024 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel