Losse Nestkast Puntdak cederhout ideaal voor camera

Vorige Artikel 10 van 23 Volgende
€ 74,50 (inclusief btw)

Dit is een ideale cameraklare nestkast voor meerdere soorten. Het bevat geen camera, maar heeft de juiste bevestigingen om een ​​bedrade of draadloze nestkastcamera of een van onze IP of WiFi-nestkastcamera's te plaatsen. Er zijn reeds perspexplaatjes in bevestigd om de kabels te kunnen wegwerken. Aan de zijkant zit een plaatje waardoor er meer lichtinval in de nestkast komt, zodat u de beelden beter in kleur kunt zien -als u een kleurencamera in het bezit heeft ;)) -.

Onze cameraklare nestkast voor meerdere soorten biedt marktleidende kwaliteit en waar voor uw geld. Deze camera-vogelkasten zijn ontworpen en met de hand gemaakt van (weerbestendig) hoogwaardig PEFC-cederhout (afkomstig van goed beheerde bossen) en volgen de richtlijnen die zijn voorgesteld door de RSPB en British Trust for Ornithology. Deze traditionele cameraklare nestkast met puntdak heeft een afneembaar frontpaneel met een ingangsgat van 32 mm waardoor hij geschikt is voor de meest uiteenlopende tuinvogels, waaronder: Pimpelmezen, koolmezen, huismussen, roodborstjes (met het voorpaneel verwijderd) en mogelijk winterkoninkjes

De nestkast heeft een schuiflade in de nok van het dak voor de camera en aansluitingen. Er is ook een montagebeugel voor de camera met snelsluiting aangebracht om de camera in de optimale positie te houden.
De camerapositie met deze nestkast zou een bovenaanzicht van de nestkamer mogelijk maken.

Camera Ready Nest Box Afmetingen:

    Buiten: H 304 x B 140 x D 180 mm
    Binnen: H 210 x B 103 x D 140 mm

© 2013 - 2023 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel