IP-Camera-Kit HD kwaliteit

Vorige Artikel 3 van 17 Volgende
€ 179,50 (inclusief btw)

IP-camerakit HD kwaliteit
(Nestkast niet inbegrepen)

Dit is een IP (internetprotocol) nestkast-camerakit waarmee je in slechts enkele eenvoudige stappen eenvoudig live video en audio rechtstreeks naar je mobiel of tablet kunt streamen [via WIFI]. Installeer deze IP-camera in uw eigen nestkast of andere plek: stal, voliere enzovoorts.

Zit de door uw gewenste kabellengte er niet bij neem contact met ons! info@hortusvitalis.nl

Deze IP-nestcam met 2,0 megapixels beschikt over high-tech processen zoals 'Starlight Imaging' en 'IR-Cut' filtering om het beste kleurenbeeld te leveren, zelfs bij de laagste lichtniveaus. Deze IP-camera maakt indruk door verbluffende high-definition kleur beelden (1920 x 1080p).
Deze high-specific IP-camera heeft ook een ingebouwde lichtsensor die geleidelijk x10 nachtzicht-LED's zal schakelen en het lichtverlies aanvult met onzichtbaar infrarood, voor scherpe zwart-witbeelden in volledige duisternis voor uw 24-uurs weergave. Het is belangrijk om te bedenken dat bij het installeren van dit type IP-camera in uw eigen nestkast (of ingesloten habitat) het zwart-witafbeeldingen op zal leveren als er niet voldoende natuurlijk licht is, vandaar dat bij onze nestkastversie er een 'raampje' in de nestkast is gemaakt.

Andere functies die u geweldig zult vinden aan deze uitstekende IP-camera zijn onder andere een zeer gevoelige microfoon waarmee u kunt horen en zien wat er aan de hand is. We hebben ook een perfecte kijkhoek van 92 graden bereikt met behulp van een 4 mm lens die u dicht bij alle actie brengt, terwijl high-definition beelden met de breedste hoek zonder vervorming behouden blijven. We hebben de lens al vooraf scherpgesteld voor gebruik in een camera-klaar vogelhuisje, maar u kunt deze heel eenvoudig aanpassen aan uw alternatieve projecttoepassingen indien nodig.

Bedrade optie

Bepaal waar u de IP-camera wilt plaatsen en meet vervolgens de afstand terug naar uw breedbandrouter. Laat altijd een beetje meer kabel toe dan u nodig hebt, wanneer u de vereiste kabellengte weet, selecteert u de gewenste lengte, wij leveren standaard 10 meter. Mocht u een langere kabel willen lunnen wij tegen een meerprijs tot 100 meter leveren. Neem daarvoor contact met ons op,ook als de gewenste lengte niet meer op voorraad is. Deze nestkast IP-camera stuurt de 12V-stroomtoevoer naar de weerbestendige Cat5e-kabel via een POE-injector (meegeleverd) waarvoor een stopcontact in de buurt van uw router nodig is, dus er is geen voeding buiten nodig. De netwerk IP-camera moet worden ingesteld via een app, wat echt vrij eenvoudig is om te doen, volledige instructies zijn inbegrepen. Als u klaar bent, kunt u uw IP-camera beelden vanaf elke locatie live bekijken en/of opnemen met uw iOS- of Android-mobiel, tablet-apparaat, u kunt deze zelfs op uw thuis-pc bekijken met een geschikte softwaredownload.

EXTRA INFO:

inloggen op de app XMEye pro  ipv XMEye. Met de XMEye lukt het niet meer op de IPhone. Na het + je ingetoetst te hebben (is add device) moet je wireless camera selecteren en hierna de  code.

Gedeeltelijke draadloze optie is mogelijk

Als u uw IP-nestkastcamera ver in uw tuin wilt plaatsen en de kabel niet door de tuin wilt laten lopen, koop dan een Passthrough Powerline plug-in-adapter, bijvoorbeeld een Powerline Adaptor AV600 [deze verkopen wij helaas niet].
Deze powerline-plug-ins zijn een goed alternatief voor bekabeling en een geweldige manier om high-definition IP-camera's tot 300 meter te streamen, maar u moet ervoor zorgen dat buiten- en huishoudelijke stekkers zich op dezelfde ringleiding bevinden.
U kunt uw IP-camerakabel op één Powerline-adapter aansluiten, ideaal in uw garage of stopcontact. Sluit vervolgens de ontvangende Powerline-adapter aan op een andere netstekker waar een ethernetkabel uw router kan bereiken. Het is echt plug and play!
Opmerking: als u deze adapters gebruikt, moet de meegeleverde POE-injector de camera van stroom voorzien via de Powerline-adapter die zich het dichtst bij de camera bevindt en niet aan de kant van de breedbandrouter.

 

Mini IP-camerakit bevat

  •     2MP kleuren 1920 x 1080pHD netwerk IP-camera (voor beschut gebruik)
  •     Professionele Cat5e weerbestendige kabel. (Selecteer Kabellengte in de vervolgkeuzelijst hierboven)
  •     POE-injector
  •     Cat5e patchkabel 0,5 meter
  •     Bevestigingsbeugel camera
  •     Installatie gids [Engels]

tags: WIFI camera, IP camera

© 2013 - 2021 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel