de laatste OP=OP

Schelpvormig vogelbad vogelschaal

Vorige Artikel 20 van 54 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

Dit vogelbad in de vorm van een schelp biedt een prachtige plek voor vogels om te baden en te drinken, maar ook aan andere dieren in het wild, zoals bijen en insecten.

Water is van belang voor alle dieren in het wild. Het is ontworpen in een klassieke schelpvorm in prachtig azuurblauw. De schelpenruggen piepen door in terracotta kleur en geven een ​​houvast voor de vogelpootjes.

Het is gemaakt van hooggestookt geglazuurd keramiek dat mooi en vorstbestendig is. De schaal heeft een lage standaard om hem iets van de grond te tillen.

Vergeet niet het bad regelmatig aan te vullen en maak het bad regelmatig schoon om alg-aangroei te vermijden en het water gezond te houden voor de dieren.

Afmeting: ongeveer 36.5 × 39.5 × 10 cm

 

tags: vogelbad, hittegolf, vogels, insecten, strandjutten, strandjutter, schelpen zoeken, schelp, schelpen, mediteraan look vogelbad, schelvormig vogelbad, schelpvormige vogelschaal, vogelbad schelpvorm, vogelbad, schelp, ceramic, romantisch vogelbad, vogelschaal, rustiek vogelbad, vogelbad rustiek, rustieke voederschaal, romantische vogelschaal, vogelbad van aardewerk, stenen vogelbad, klassiek vogelbad, brocante vogelbad, vogelbad met een klassieke uitstraling, keramisch vogelbad, cottage vogelbad, keramiek vogelbad

© 2013 - 2023 Hortus Vitalis - de levendige tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel